Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Plockjobb

av Anna Wahlberg
Lipstick_Urban Decay_Lipstick_Make Up Store_Lipstick vitamine C_FACE Stockholm_Foto Peder Wahlberg_Sofis mode_resize

Foto: Peder Wahlberg

Igår måndag var det plockdag. Det spelar såklart ingen roll vilken dag man gör det men jag tycker att måndagar är en förträfflig dag för plock.
Vad är det då?
Jo, det är produkterna som ska vara med i jobbet. Vare sig det är stilleben, test eller en plocksida så måste man ju förr eller senare välja ut vilka produkter som ska vara med på bild. Att de ska vara bra och ifrån olika märken är en självklarhet.

Ibland går det väldigt smidigt att plocka, och det är ganska givet vilka produkter som ska vara med. När det gäller nyhetssidan är det ingen big deal att välja periodens mest intressanta nykomlingar, t ex. Men för ett par veckor sedan höll jag på i timtal och joxade med ett plock, där jag skulle välja 24 olika, men alla såklart skitsnygga, produkter inom samma kategori. Ingen lätt uppgift, men jag fick ihop det. På det jobbet återstår nu plåtning och text och sen hittar du det i Sofis mode.

Men igår plockade jag ihop 35 produkter till ett jobb med sommarmåsten. Du kan tänka dig själv att det tog tid, avskyvärt lång tid. Men jag tror jag fick ihop det bra.
Eller gjorde jag det förresten? Tänk om jag missat något riktigt bra nu?
Kankse bäst jag tar hjälp av er underbara läsare!
Har du någon produkt som du inte kan klara dig utan på sommaren, ny eller gammal spelar ingen roll, tipsa mig. Och du glöm inte att skriva ut vilken nyans vi snackar om!

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Love Isakson Svensén och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB