Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

I denna ljuva sommartid

av Anna Wahlberg

Fräsch och rosig dagtid, lite mer vågad på kvällen.
Här är 5 makeuptips för sommarfesten.

fin1_resize

 

1. Illuminator från Kicks ger huden en strålande lyster som varar hela dagen. Använd som highlighter längs käkben och nyckelben eller blanda med flytande bas för en hy med massor av glow.

 

fin2_resize

 

2. Sweethearts perfect flush blush från Too Faced är en blusher i tre nyanser; rosa, persika och korall med skimmer. Mixade ger de en underbar naturlig rosighet.

 

fin3_resize

 

3. Pretty naughty palette från Estée Lauder är en skuggpalett med fem mjuka skuggor som är bara att svepa ut på ögonlocket. Att den här är så extra fin beror på att här finns allt man kan önska sig i skuggväg; pudrig rosa, smickrande dovlila, turkos med bett, bronze med skimmer och en svart att sota med. Fina en och en eller  att mixa.

 

fin5_resize

 

4. Twist-up gloss stick från Isadora är en pen stick; färg, återfuktning och glans i samma smarta penna som är lätt att bättra på utan spegel. Konsistensen är mjuk och smörig och så doftar den så vansinnigt härligt av vanilj!

 

fin4_resize

 

 5. Svart kajal från Maybelline, Make Up Store och L’Oréal Paris. Ett måste för varje fest. Visst är det fint att markera ögat med ögonpenna längs yttre fransraden och som sen suddas med fingertoppen. Men det är svart kajal i vattenlinjen som ger det rätta suget i blicken. Bäst blir det att lägga pennan på båda ställena när du ändå är igång.

 

fin6_resize

 

X-tra. Midnight star från Guerlain är askungedroppar  för alla med begynnande eller tydliga ålderstecken. En tub med den lätta gelen räcker till ansikte och hals och stramar upp, slätar ut och adderar lyster. Hutlöst dyra men verkningsfulla, och på en lång fest får du många timmars valuta i form av tillsynes yngre hud.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB