Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Den tog slut

av Anna Wahlberg
slut_resize

 

Eftersom en stor del av mitt jobb går ut på att testa skönhetsprodukter är det ganska sällsynt att jag faktiskt gör helt slut på något.
Och om det sker, då är det betyg på att det är något jag verkligen ääääälskar.

Som de här två, som just tagit slut.

So nude från Costume  National – en varm, mjuk doft som känns som doftversionen av en favorittröja man nappar åt sig när det drar runt knutarna. Både bokstavligt och bildligt. Inslagen är tuberose, ylang-ylang, patchouli och kardemumma. Det är mjukheten hos tuberosen och kardemumman som får mig att falla pladask.

C-esta serum från Jan Marini – ett gulfärgat lättflytande serum med ganska läbbig fruktdoft, men eftersom den ger så bra resultat är det värt att stå ut med att lukta småbarnssnask i fejjan. Säljargumentet att den ”skapar dramatiska föryngringsprocesser i huden” känns överdrivet, men jag är väldigt nöjd med hur min hy förbättrats sedan jag började använda den. Huden känns mindre torr med allmänt jämnare hudton, de bruna fläckarna är lite mindre synliga, porerna är mindre,  men det som märks mest är den radikalt ökade lystern. Det får man känna sig nöjd med!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB