Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Glossybox september 2013

av Anna Wahlberg
Photo2_resize

 

För några veckor sedan landade septemberboxen från Glossybox i min brevlåda. Glossybox , som ni vet, är en box med skönhetsprodukter i prova-på storlek som man kan prenumerera på och som kommer en gång i månaden till en kostnad av 139 kronor.

Jag prenumererar inte, men jag brukar få ett pressex. Och eftersom många av er brukar vara nyfikna på innehållet så tänkte jag att vi väl tar och tittar närmare på vad som fanns i månadens låda.

Millet nourishing shampoo från Weleda –  ekologiskt shampoo från ett av mina gröna favoritmärken. Tyvärr en sådan liten tub att det max räcker till en gång till mitt tjocka, långa hår och då är det inte riktigt rättvist att bedöma en produkt.

Mineral shimmer powder från Bellapierre cosmetics – vitt mineralpuder att använda som highlighter. Jag är inte så jätteförtjust i lösa pigment och den här färgen är avskräckande krittvit, så det är inget jag kastar mig över.

Nail balsam från Trind – återfuktande balsam för naglarna. Hur spännande och härligt låter inte det?!! Jag är pepp! Men blir tjurig när jag ser att det ska appliceras på naglar utan lack. Men ändå en produkt jag vill testa genast och som jag inte känner till sedan tidigare.

Shine on tinted lip salve i nyansen Super soft beige från Balance me – Det kan vara så att den här färgen är snygg. Men allt som är såsigt och brunt tycker jag är hm… svårt att ha i muntrakten. Av uppenbara skäl.

Almond shower oil från L’Occitane – skummande duscholja med mandelolja från Provence. Det låter härligt och det är inte omöjligt att jag slänger mig över den här duscholjan vilken kväll som helst.

Vad tycker jag då om boxen? Alltså för mig är det en nja-box. Lika bra som jag tyckte The man box var, lika beige tycker jag den här boxen är. Visst är det bra med temat Beauty that matters, som boxen kallas. Men det får inte bli på bekostnad av att det blir tråkigt.
Det kan inte dessvärre inte de två filmerna och ögonmasken som också finns i lådan uppväga.

I infon till boxen står om en donation på 30.000 kronor till Reach for change. Låter vällovligt såklart men infon som utlovas på hemsidan hittar jag inte. Synd där.  Men det kanske bara är jag?

Nä, det här är inget jag kastar mig över. Men det betyder inte att jag inte längtar efter nästa box. Jag håller tummarna för att den blir något alldeles i hästväg!

Och en sak till, Glossy mag som medföljer, här finns det mängder med matnyttig läsning.

 

Photo3_resize
Photo4_resize

Photo5_resize Photo6_resize Photo1_resize

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB