Startsida / Inlägg

Paraplyer på konsert

av Nina Campioni
moneybrother1.jpg

Det är sällan jag blir så arg så att jag vill slå på människor. Oftast handlar det i så fall om olika former av rasism. Men det finns några undantag till och ett av dem gäller de som fäller upp ett paraply när de är på konsert. Helt ärligt. Vem tror du att du är? Det är alltså viktigare att du inte blir blöt än att alla andra som betalat lika mycket pengar som du får se det de betalat för? Jävla fuckin idioter. Det är säkert ni som lämnar kvar skräp i parkerna också.

Anyways. Vi såg alltså Moneybrother igår och det var tyvärr ingen jättespännande historia även om Wendin gjorde sitt bästa för att elda upp publiken. Till sin hjälp hade han återigen den eminente Viktor Brobacke och jag kommer aldrig tröttna av att se denne sprattelgubbe. Så fantastisk han är. Inte bara för att han aldrig kan stå still utan också för att det verkar inte finnas ett enda instrument han inte behärskar.

Hade jag valt setlist så hade jag strykt hälften av låtarna men som alltid gör han en fantastisk Blow him back to my arms och låten Just another summer passade ju alldeles utmärkt i regnet på Mosebackes utomhusscen.

Och ja, han kör fortfarande på scarf, ja.

moneybrother2.jpg

Elin fick jättefeeling, Olle tyckte mest det var trevligt. Ellan är inte med på bild men glad ändå.

 

acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB