Startsida / Inlägg

Best of: 2012-plågor

av Nina Campioni

Plats nr 2: Dansa, pausa med Panetoz

Why? Först och främst MÅSTE jag skryta över att jag meddelade världen (nåja, iaf mina vänner på FB) i mars om att detta var årets blivande sommarplåga. Höhöhö fick jag som svar av mina vänner. Really? Var är vi nu? I alla fall: det här är en klassisk plåga och i 99 fall av 100 så skulle man ju avsky det här – men då den är gjord med så mycket kärlek och lekfullhet så blir jag ändå tokglad när jag hör eller ser dessa dudes!

Trivia: Panetoz har aktivt startat en avdelning i Jordbro för Vägen Ut Vi Unga som syftar till att minska ungdomsbrottslighet och minska segregationen i Sverige. En sak att älska dem ännu mer för!

acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linnea Digerstedt
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB