Startsida / Inlägg

The Late Show

av Nina Campioni
letterman1

Innan jag lämnade staden för flyget så passade jag på att spana in David Letterman – en riktig dröm som gick i uppfyllelse. Tyvärr fick man inte fotografera inne på teatern men det gör inte så mö för det fanns ändå ingen glammig gäst att fota. Jag hade hoppats på Kanye, Timberlake eller någon av Posh eller Becks, eller varför inte båda? Alla dessa var ju ändå i stan för modeveckan. Nänä, inte när Nina ska kolla, då är huvudgästen ingen annan än Dr Phil!!! Tack för den….

Men det var ändå sjukt skoj! Och vill ni så kan man boka biljetter via hemsidan eller bara gå förbi teatern ca 17-tiden på eftermiddagen och hoppas på en stand-by-biljett som nästan alltid finns. Alldeles gratis är det att gå på showen och tar ca en timme. letterman2

acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB