Startsida / Inlägg

Veckans bästa grej

av Nina Campioni

maternityVeckans bästa grej: Inför att man skulle bli mamma så har jag endast hört negativa saker om mammakläder. ”Det finns inget” ”Bara fula saker” etc etc. Än så länge har jag kunnat ha alla mina överdelar som jag hade tidigare så jag kanske inte ska uttala mig alltför starkt än, men hittills tycker jag att jag hittat det jag behövt. Nu har jag också fått tipset om en guldgruva: Topshop Maternity. Här finns till och med (förvisso fejk) skinnbralla! Oh happy days!!! Dessutom är deras preggo-jeans mycket smartare med en bra resår i midjan så man slipper dra upp den där tygkondomen (som Fahrman kallar det) över magen som är så SJUKT obekväm. Heja Topshop!

This weeks best thing: Topshop Maternity! Makes it possible to have a belly and still be stylish! Their jeans is the best in the buiz!

 

acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Joel Holmgren
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB