Startsida / Inlägg

Bästa jag sett

av Nina Campioni

http://www.youtube.com/watch?v=rgjteE5iJrE

Jag vet att jag ofta överdriver med det mesta men det här kan på riktigt vara det bästa jag sett på en scen i hela mitt liv. På grund av modeveckan så har jag bara snappat upp att något fantastiskt Daft Punk:igt hände i söndags på the Grammy Awards men aldrig trodde jag att det var SÅ bra. Var på möte hos Sony igår och de spelade upp det för mig och jag började GRÅTA (förvisso hormonell nu) av lycka. Hur ofta ser man musiker, legender, som har sån spelglädje på scen? Och hur ofta ser man musiker, legender, stå upp och dansa (förvisso har de skrämmande dålig taktkänsla men ändå?)  i galakläder? Jag har aldrig sett något liknande, Beatlar, Beyoncés och Jay-Zs dansar sida vid sida. Musik alltså. Kan få en att bli religiös.

Ha en underbar helg.

acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Jennifer Laxén
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB