Startsida / Inlägg

I din garderob: Kristin Zetterlund

av Nina Campioni
kristin.garderob

2014 – nu kör vi gång med I din garderob igen! Vi kickstartar med Kristin Zetterlund, ett knippe energi som man alltid blir glad av att springa på! Kristin har en cool stil med en hel del utmärkande plagg som gör att hon liksom ”poppar” jämfört med alla andra. Hon är totalt orädd när det kommer till att visa sin kvinnliga sida vilket jag kan bli avis på.

kristin.halv

Hur har du byggt upp din garderob?
– Jag undviker småköp hit och dit av trendplagg för det allra mesta. Jag har egentligen aldrig haft en plan för att bygga upp min garderob förrän typ nyligen när jag för en gångs skull i livet kände att ”jag behöver fan INGENTING”. Därför försöker jag sedan en tid tillbaka bygga upp en garderob baserad på kvalitet istället för kvanitet. Jag kan liksom omöjligen äga fler små svarta klänningar vid det här laget, så varför inte investera i något mer hållbart typ kashmirplagg som kan användas varje dag i massa år.

Hur håller du ordning på den?
– Det gör jag inte! Mitt allra största problem. Allt börjar bra, men hamnar tjoflöjt i slutändan ändå. Bland klänningarna har jag sorterat dem i färg och svart, vilket resulterat i en liten färgklick inklämt i hörnet och en svart explosion i övriga delen av garderoben…

 Vad för typ av plagg lägger du mest pengar på?
– Tveklöst mest på väskor. Det är typ det enda materiella jag gillar att lägga pengar på överhuvudtaget och till och med NJUTER av det. Har tydligen inga som helst problem med att punga upp läskiga summor när jag blir bländad av en vacker väska, men skulle det vara typ inredning eller något annat mer viktigt känns det plötsligt betydligt jobbigare…

kristin.vaskor

Vad skulle du rädda ur garderoben om ditt hem började brinna?
– Väskorna!!! Helst allihopa men främst min Chanel Boy och min perfekta slit-och-släng, passar till allt-Balenciaga som används vareviga dag i princip.

kristin.jacka

Ditt mest använda plagg:
– Klassisk skinnjacka från Acne! Kan aldrig nånsin vara fel.

Hur ofta rensar du?
– Jag har varit i förnekelse allt för länge och började inte rensa ordentligt förrän något år sen. Då rök säkert sju blåa Ikeapåsar till Stadsmissionen på en och samma gång. SJU STYCKEN! Som bara legat i källaren och inte använts kanske nånsin. Det var verkligen mitt wake up call och nu rensar jag peu en peu regelbundet hela tiden.

kristin.boots

Dina favoritskor?
– Utan tvekan mina Acne Tracks! Har tom ett par ”extra” ifall mina gamla trotjänare skulle få för sig att braka ihop…

krsitin.klanning

Bästa partyplagget? 
– Den korta tajta urringade lilla svarta, med det lilla extra – i detta fall guldnitar och roliga axelband

kristin.skor

Ditt sämsta köp?
– Dessa oanvända D&G-skor i grön mocka… de är SÅ FINA så kommer aldrig vilja skiljas från dem, men de är verkligen sinnessjukt opraktiska och svåra att gå i otroligt nog.

kristin.smycken

Favoritaccessoar?
– Förutom väskorna är smycken min största last och i denna hög syns mina vardagsfavoriter. Skulle gärna ha på mig alla på en och samma gång men det känns inte helt socialt acceptabelt.

Det här är Kristin!
Jobbar med: om dagarna jobbar jag på Bonnier Tidskrifters marknadsavdelning med digitala kampanjer, jag bloggar på Nöjesguiden och DJar lite här och var.
Gillar: resa, hiphop, god vegetarisk mat och människorna jag älskar!
Stilförebild: har jag aldrig riktigt haft nån utan jag försöker alltid att utgå från mig själv och vad jag tror att jag passar i!
Blogg: http://nojesguiden.se/blogg/kristin-zetterlund

Tack fina Kristin för att jag fick kika in hos dig!

För fler garderober – klicka här!

kristin.hel
acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB