Startsida / Inlägg

Veckans bästa grej

av Nina Campioni

shuEumuraJag har alltid varit urdålig på att ta hand om mitt hår. Har aldrig lagt ner pengar på bra produkter eller ansträngt mig för att fixa håret. Herregud, jag klipper liksom mig själv då och då. Ett av mina nyårslöften (mja, kanske mer en tanke än ett löfte…) är att börja ta hand om mitt hår och BRY mig lite mer. Borde ju inte vara så svårt med tanke på att mitt intresse upp till nu varit noll. Jag vet ju att jag aldrig kommer bli en som fixar och håller på med håret men man kan ju åtminstone se till så att det är friskt och bra!? Så, nu har jag börjat testa och använda Shu Uemura och jag tycker det känns riktigt bra! Speciellt balsamet är kanon, jag behöver alltid fokusera på balsam med tanke på att mina självlockar som lätt risar till sig. Kan verkligen rekommendera det! Har ni några tips på hårprodukter? Vad använder ni?

 

acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB