Startsida / Inlägg

Due Date

av Nina Campioni

bildOk hörrni. Så igår, 6 april, var min due date eller beräknad födelse-datum. Det blev en bra söndag  men otroligt händelsefattig på bebisfronten…Inte för att man förväntar sig att något faktiskt ska hända just på DET datumet men när man hänger upp 9 månader på ett datum så då blir det ändå lite speciellt när den dagen väl kommer. Men, som sagt, förutom förvärkar och sammandragningar så visar bebis inga tecken på att vilja komma ut. Passade därför på att leka söndag som vanligt med brunch på Riche med Marcy och Lisa och sen bio med fästmannen. Försöker skingra tankarna så gott det går och inte tänka FÖR mycket på ”kom ut nu dåååå” men det är inte så lätt…några tips som inte är putsa fönstrena – redan gjort!

 

acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB