Startsida / Inlägg

En sockerbagare….

av Nina Campioni
baka

 

Jag hade ju hört rykten om att när man gått hem på mammaledighet så börjar man fixa hemma, boa som det kallas. Jag småskrattade lite åt det och märkte inte av någon direkt skillnad. Tyckte det var oerhört skönt med soffa, tv-serier, en bok och MÖJLIGEN en promenad. Semester liksom. MEN – förra veckan hände något, då äntrade jag v39 och plötsligt såg jag att fönstrena behövde putsas! Rejält! Det var här det började. Igår gjorde jag mitt första bak, syltkakor. De blev inte alls perfekta men ändå. Idag siktar jag in mig på kokostoppar – verkar hyfsat enkelt!?

Gick ni också in i det här ”boa”-konceptet när ni var gravida? Och…håller det i sig även efter bebisen har kommit!? Berätta gärna!

acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB