Startsida / Inlägg

Jag – en Maldini-dåre

av Nina Campioni
Skärmavbild 2014-04-29 kl. 16.56.07

Hittade en rolig lista Corriere della Seras sajt – en lista på fotbollshunkar genom åren. Det fick mig osökt att minnas tillbaka när jag hade en, inte så liten, crush på Paolo Maldini…så pass mycket att jag MAILADE honom (på någon mailadress jag hittade via Milans hemsida, nån slags fanmail) och trodde på allvar att han skulle maila tillbaka och vi skulle bli ihop. Minns inte exakt året detta hände men jag var nog äldre än vad jag vill erkänna är jag rädd. Ja herregud. Fick tyvärr inget svar men träffade till slut en annan italienare som är nästan lika bra på fotboll som Maldini.

Andra på heta listan är Figo och Totti nedan…kan inte annat än hålla med. Men Michael Owen? Hur tänkte ni där? Här hittar ni hela listan.Skärmavbild 2014-04-29 kl. 16.56.24

Skärmavbild 2014-04-29 kl. 16.56.34
acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB