Startsida / Inlägg

Beyond a nipslip

av Nina Campioni

Kvällspressen har i många år blivit utskällda för överanvändandet av ordet NAKENCHOCK och det ska naturligtvis inte användas i onödan men i Rihannas fall från gårdagens CFDA Fashion Awards måste väl ändå ordet passa bättre än någonsin?

Rihanna har sedan flera år tillbaka utmanat röda mattan med sina spännande, roliga, snygga och oftast avklädda looks. Frågan är nu då: tog hon steget lite FÖR långt denna gång? I stort sett spritt språngande naken då hon mottog årets Fashion Icon Award. Det enda som inte av avklätt var huvudet. Så, hur mottogs detta då? Jo, med jubel och hyllningar från modepressen där ord som: vågat, fantastiskt, självförtroende och makalöst har använts och jag känner två saker. Ett: absolut megavågat och jag älskar hur hon hela tiden töjer på alla former av gränser (varför det i stort sett alltid handlar om att visa upp sin kropp dock känns lite old news och tröttsamt). Två: snyggt? Nej.

Eller? Vad tycker du?

acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Jennifer Laxén
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB