Startsida / Inlägg

Världens bästa förlossningtips!

av Nina Campioni
IMG_9235

Har ju glömt att tipsa om världens absolut bästaste grej att ha med sig när man ska föda barn (som man ju gör lite då och då). Vattenflaska står ju med bland alla tips så det har ni säkert inte missat – MEN – typen av vattenflaska märkte jag var oerhört viktigt. Fixa en vattenflaska som du suger upp vattnet med och inte häller ut i munnen. För när du står/sitter/ligger/står på huvud så är det fan inte helt lätt att vinkla huvudet uppåt och få in vatten i munnen utan att hälla allt över hela kroppen samtidigt som du gallskriker. Jag hade på riktigt inte överlevt utan den här vattenflaskan som typ fungerar som ett sugrör. Också sjukt bra när man springer, superenkelt att få i sig vatten utan att behöva vinkla huvudet på något konstigt sätt för att inte spilla. Min kommer från Nike men det finns säkert fler alternativ! Typ bättre än epidural. IMG_9236

acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ebbe Jonsson
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB