Startsida / Inlägg

Lägesrapport från Alex

av Nina Campioni

Skärmavbild 2014-07-03 kl. 14.52.59I januari sjösatte jag och min fina kompis Cajsa ett litet projekt vi kallar 5 Steps. Vi kände att vi ville göra något konkret åt allt elände som sker i världen – i alla fall NÅGOT som kunde göra skillnad om så än bara för några få individer. Vi kände att vi ville se vart våra pengar går i motsats till de anonyma insättningar vi gör på diverse organisationers konton. Tack vare ER hjälp så lyckades vi på mindre än ett halv år skapa stor förändring för ett gäng barn och ungdomar i ett av Johannesburgs fattigaste områden. Läs gärna vad vi lyckats göra här.  Är så otroligt stolt och glad över att verkligen kunna se stor förändring av så lite ansträngning som det trots allt är. Allt från att få möjligheten att äta ett mål mat, till möjligheten att vara med sina barn eller  möjligheten till ett jobb och flytta till ett bättre område. Allt detta goda för att vi tillsammans bestämde oss för att göra skillnad. Underbart.

Nu ska vi bara klura på vad nästa steg blir för 5 Steps. Tack igen för er hjälp!

 

acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB