Startsida / Inlägg

Livsnjutar-Essie

av Nina Campioni
boqqe1

Igår var hela familjen ute och käkade på, för er bloggläsare, bekanta Boquerian och vi har funderat mycket kring det där med att ha bebis med sig på ”lokal”. Nu är det ju såklart skillnad på ställe och ställe och det är skillnad på en tisdagskväll och en lördagskväll men, jag tror verkligen att det är bra för barnen att få vara med redan från start. Jag tror de enklare då lär sig hur det funkar och att vid bordet äter man och pratar istället för att sitta med en iPad och skrika. Dessutom minns man ju själv hur mysigt det var när man var liten och somnade in till de vuxnas prat och skval, inte för att Essie kommer minnas just gårdagskvällen men jag tror att barn blir trygga av att somna till sina föräldrars röster istället för i ett mörkt och tyst rum. Essie är ju dock bara 4 månader och enklast i världen att ha med ute just nu, kanske ändrar jag inställning när hon springer runt som en tok och skriker för att hon inte får glass….

Hur tänker ni kring era barn och att gå ut på restaurang och fest?boqqe2

boqqe3
acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB