Startsida / Inlägg

#ninasimowedding

av Nina Campioni
elsa1

Så börjar den då: jakten på den perfekta brudklänningen! Häromdagen besökte jag Elsa (kolla in en bild på mig här) i hennes ateljé och gick loss på hennes samling av vintageklänningar. Tycker det är en fantastisk tanke att kunna använda en klänning som redan varit lycklig på många bröllop genom tiderna. Bra både för hjärtat och miljön. Men vi får se vad det blir, det här var ju bara min första provning – jag har MASSOR kvar att testa.

Det var en ganska absurd känsla att dra på sig den första klänningen. Först då, när man blickar in i spegeln i en hellång vit klänning inser man – herrejävlar och shit och massa andra ord, jag ska gifta mig!? Hur hamnade jag här? Jag som aldrig drömt om bröllop? Jag älskar hur livet kan ändras på ett ögonblick och att man aldrig kan förutse vilket håll livet drar.

elsa2 elsa4 elsa5 elsa6 elsa7¨

 

acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB