Startsida / Inlägg

#diggaligga

av Nina Campioni
digga1

Igår var jag och Essie på ett event med RFSU och Loppi, en så kallad ”ligga-lunch” och det var ju lite småroligt att ha inskrivet i sin kalender… Nåväl, RFSUs grundare har ni ovan och hennes vision känns ju, sjukt nog, fortfarande högaktuell. Även om det ibland känns som att tiden stått stilla sen 1933 så berättade en panel bestående av bland annat gänget nedan: Ann Söderlund, en ytterst bra manlig barnmorska från RFSU som jag skämmigt nog inte minns namnet på, Annika Leone och Manne Forssberg : att det har skett en viss förändring. Bland annat så är det numera så att det här med att ligga efter förlossning är precis lika jobbigt för killar som för tjejer. Manne berättade att han tyckte det var asskönt att slippa ha sex hela tiden, vem orkar när man ska torka bajs hela dagarna liksom?

Ja, ni förstår att ämnet för dagen var småbarnsliv kontra sexliv och hur man får det att gå ihop. Om det ens går!? Ja, man ska ju inte kombinera de bägge förstås men det var ni nog med på…

Mycket skratt och sköna människor som bjöd på sig själva och sammanfattningsvis kan man säga att de flesta småbarnsföräldrar verkar ha exakt samma upplevelse, det vill säga…det blir inte så mycket action helt enkelt. Och det är helt ok.digga2

digga3

Essie var nöjd så länge det bjöds på kex!digga4

acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB