Startsida / Inlägg

Elodie Details

av Nina Campioni
elodite1

 

Igår träffade jag Linda Sätterström, ägare och grundare av Elodie Details och dessutom smålänning precis som jag. Hepp. Hon startade sitt företag när hon fick sin dotter Elodie och upptäckte att allt som hon behövde till sitt nya barn var så fult! Hon började då sy egna grejjer och när hon märkte att det fanns ett intresse för hennes egengjorda napphållare så startade hon sin firma. Nu säljs Elodie i 35 länder världen över. Och visst får det här en att tänka…jag menar, jag har nog själv startat fem-sex olika företag i mitt huvud sen jag blev gravid, men GÖR jag något åt det? Nä, inte direkt…gissar att ni därute också sitter på en hel del idéer. Vore det inte smartare att ta tag i saken? Kanske att man borde…elodit3

elodite2
acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB