Startsida / Inlägg

AltewaiSaome gör nya landslagströjan

av Nina Campioni

Skärmavbild 2015-01-28 kl. 11.15.39Ett stort fett ÄNTLIGEN kände jag när nyheten kom att Adidas tagit hjälp av designduon AltewaiSaome för att designa nya landslagströjan till damernas kommande fotbolls-VM. Inte bara för att duon är modesveriges absoluta darlings utan också för att man äntligen just samarbetar med modedesigners! Något som tex Italien och England har gjort i flera år. Jag menar, det känns lite coolare att springa ut i en fotbollströja designad Armani än Umbro (som landslaget hade förr). Älskar också att AltewaiSaome gjort tröjan något kvinnligare med en lite figursydd siluett, utan att bli ”sexig” om ni fattar vad jag menar. Och, älskar att man vågar blanda in en helt NY FÄRG i landslagströjan. Snacka om oväntat och lär också bli en vattendelare. Jag tycker det är toksnyggt! Well done!

Vad gillar ni tröjan!?

pga tidsnöd var jag tvungen att sno bild från Elle..tack!

 

acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB