Startsida / Inlägg

Ellegalan – vinnarna

av Nina Campioni
elle

I morse fick vi veta vinnarna – men fick spara tills nu att berätta för er. Så är det ibland. I alla fall. As we speak sitter jag och ser prisutdelningen i lite mer glammigt format än i morse då det bjöds in till intervjutillfälle och fotomoments. Jag hann prata snabbt med Dagmar-tjejerna (Årets Designer) och de var superglada och stolta, såklart. Så värda. Han även ge Paulina Liffner av Sydow en kram som vann för Bästa Accessoar för sin väsklinje Little Liffner.

Ur vinnarskaran kunde vi hitta allt från high fashion (Jeremy Scott) till kommersiellt (G-Star), från bloggstjärnor (Kenza) till gediget hantverk (Borås Textilhögskola) – tycker Elle i år har lyckats hitta en samling vinnare med otrolig bredd. Kul! Nu blire fest. Bilder från det kommer så fort jag vaknat. Hepp.

Alla vinnare hittar du här!elle2

elle3 elle4 elle5
acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB