Startsida / Inlägg

Update Essie

av Nina Campioni
essie

Hallåj Essie C! Du blir idag 9 månader – hur känns det?
– Jo tack, rätt nöjd med mig själv faktiskt. Jag ställer mig upp och går soffan fram och tillbaka, krypa är för suckers! Annars känner jag väl att tiden går sjukt fort, kommer ju vara 40 bast innan man hinner blinka!?

Vad mer kan du nu då?
– Jag säger mamma fast jag vet inte riktigt varför men mamma blir glad när jag säger det i alla fall. Jag har äntligen lärt mig hur den där maracasen ska skakas och jag har fattat att om jag gnäller tillräckligt länge så får jag som jag vill.

Vad vill du bli när du blir större?
– Är redan ett geni med teknik som ni ser ovan, dessutom har jag egenhändigt ringt upp mormor och ändrat om bland mammas appar på hennes telefon. Så ja, tänkte starta någon form av konsultfirma för bebisar som vill lära sig hacka webbsidor.

essie2

Vad har du för favoritplagg?
– Älskar pyjamasar, men jag tror det är mest för att mamma tycker det är så gulligt när jag har det på mig. Annars tajts av alla slag.
essie3

Hur går det med polarna då?
– Jo för fanken, jag hänger en del med Morris och sen är jag väldigt glad att min kompis Folke precis kommit hem från en lång LÅNG resa till Thailand. Sen finns ju Tyra, hon är mycket större än mig men hon gav mig en kram och en puss när vi sågs sist så jag blev väldigt förtjust. essie4

Dina föräldrar drar ju gärna med dig ut, vad tycker du om det egentligen?
– Alltså, jag gillar ju att vara uppe sent på kvällarna och så länge som JAG får all uppmärksamhet så är det coolers med mig. essie5Men såhär efter 9 månader, vad är det du gillar att göra mest av allt i livet?
– BADA! Utan tvekan. Badkar, badbalja, poolen, sjön, havet. Love it.

Tack ska du ha Essie!
<3

 

 

acne Adidas BEST OF FILM H&M KLÄDER Lindex Monki New York Nike NYFW OMG Ray-Ban SHOPPING SOMMAR STHLM FASHIONWEEK Stylein Tiger of sweden Topshop TUNES
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB