Startsida / Inlägg

Fredagsfilosofi…

av Paolo Roberto
IMG_0649

Den enkla metoden för att gå ner i vikt

Ja, det finns faktiskt ett enkelt sätt att gå ner i vikt! En metod som garanterat kommer att funka! Mirakelmetodernas metod helt enkelt! Metoden går till som följer: HA INTE FÖR BRÅTTOM!!!!

För när folk vill gå ner i vikt så vill de att det ska gå snabbt. Jäkligt snabbt! Man vill ha resultat nu! Man vill också att det inte ska vara för jobbigt. Med andra ord snabbt, enkelt och framför allt inte för jobbigt. Beach 2013 nu jäklar ska det inte badas i vassen! För att lyckas med det konststycket så måste man kunna trolla för det är bara magi som kan lösa den ekvationen. Problemet med att vilja ha snabba resultat är att det är skitjobbigt. Man måste göra mycket stora och plågsamma förändringar i sitt liv för att lyckas med det konststycket. Du behöver äta ganska mycket mindre och mer rätt och du måste träna som ett djur. Och det är när man står inför en sådan radikal förändring i sin livsstil som det nästan är omöjligt att hitta motivationen. Om du trots allt hittar motivationen att komma i gång så kommer den inte räcka hela vägen. För hur roligt är det att leva på fullkornspasta, Quinoasallad och tonfisk. Det kanske går ett tag men sen kommer man att tröttna.

Så mitt råd är att ta det lugnt. Att ta tag i en sak i taget är enklare än att förändra allt över en dag! Det tar 21 dagar att ändra en vana. Så börja med att tänka på vad du äter. Sluta proppa dig full med skit! Sluta dricka läsk och sen kan du börja gå en halvtimme om dagen. Sakta men säkert kommer du kunna slipa på din livsstil och dina vanor och ta ett litet steg i taget. Tänk på hur lång tid det tog att komma ur form och tänk på att det kommer att ta en stund att komma i form igen. Du kommer inte att se ut som en elit bodybuilder på tre veckor men på lite sikt kommer du att få resultat och det viktiga är att det resultatet håller i sig. Du kommer sakta men säkert skaffa dig en livsstil där du naturligt äter bra mat och tränar. Ett sätt att leva som gör att du sover bättre, blir mindre stressad och faktiskt blir lyckligare. Och det är väl en mirakelmetod och inget annat!

Arkiv
Kategorier
 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB