Startsida / Inlägg

Kvalité och tradition!

av Paolo Roberto

Är i Parma och tittar på produktion av Parmigiano eller Parmesan som vi säger i Sverige. Parmesan är egentligen det franska namnet på Parmigiano-Reggiano som osten egentligen heter. Vi är urusla på många saker i Italien men mat det kan vi! Och man kan inte bli annat än stolt när man ser hur noga och traditionsbunden tillverkningen är. Det finns en anledning till att parmigano är en av väldens mest berömda ostar.

20130325-150354.jpg 20130325-150815.jpg
Arkiv
Kategorier
  • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Joakim Ottosson & Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB