Startsida / Inlägg

Ge fan i att äta pizza!

av Paolo Roberto

Hela Monte Gordo här i Portugal är tyvärr fullt av pizzerior! Det betyder naturligtvis att folk sparar pengar och anstränger sig för att åka på en fin och trevlig semester. När man väl är här i Portugal så sätter man sig på en muggig restaurang och äter en flottig pizza. Och det är lite tragiskt. Det finns egentligen bara ett ställe i världen där man ska äta pizza och det är i Neapel. Pizza är en napolitansk rätt och ingen annanstans i världen bakar man en lika bra pizza som i dess hemstad. När man är i Monte Gordo ska man ge fan i pizzan och äta fisk och skaldjur istället! Vid stranden finns många riktigt bra och ganska billiga restauranger som serverar gudomliga rätter från havet.

20130425-170401.jpg
Arkiv
Kategorier
 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB