Startsida / Inlägg

Sabba din dyra köttbit!

av Paolo Roberto

Är väldigt förtjust i enkla och rena smaker. Kvällens middag blev i all sin enkelhet fantastisk! En hängmörad entrecote, lite potatis och en sallad! Har aldrig förstått idén med att gå och köpa en dyr köttbit och sen låta den flyta runt i ett hav av gräddsås. Man köper väl kött för att det ska smaka kött och inte grädde!

20130430-190522.jpg
Arkiv
Kategorier
  • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning och Emma Lindström
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Lotta Folcker, Michael Poromaa, Karin Schmidt Hellsing
  • Sajtchef: Andreas Aspegren
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB