Startsida / Inlägg

Äkta mozzarella

av Paolo Roberto

Äkta mozzarella ska vara gjord av buffelmjölk, det vet nog de flesta. Men det är också viktigt att den är opastöriserad. För det som smakar i mozzarellan är en bakterieprocess och i samma sekund man pastöriserar osten så har man dödat smaken.

20130513-103816.jpg
Arkiv
Kategorier
  • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB