Startsida / Inlägg

Enkelhet är oftast det lyxigaste som finns

av Paolo Roberto

Åt en fantastisk pasta till lunch. Att något som är så enkelt som en sås gjord på olja, vitlök, körsbärstomater, basilika och med lite riven parmesan på slår nästan allt beror på RÅVARORNA! En tomat som plockats dagen innan den åker i grytan tillsammans med en riktigt bra olivolja och en grym basilika är för mig något av det mest exklusiva som man kan äta!

20130619-163705.jpg
Arkiv
Kategorier
  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson, Elin Wieslander och Elvira Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB