Startsida / Inlägg

Ett litet matlagningsknep!

av Paolo Roberto

Det italienska köket är inget komplicerat kök men det gör detaljerna desto viktigare! Ett litet knep som jag brukar använda mig av är att slå på två matskedar vatten tillsammans med oljan när jag steker gullök. Det gör att vattnet ångas bort och löken blir mjuk innan den steks. På så sätt får löken ingen stekyta, vilket man inte vill ha i en köttfärssås…

20130625-171251.jpg
Arkiv
Kategorier
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB