Startsida / Inlägg

Smaksätt olja

av Paolo Roberto

Ofta när jag gör en tomatsås med fisk eller skaldjur så smaksätter jag först oljan med hela vitlöksklyftor och peperoncino. Att inte hacka vitlöken ger en elegantare vitlökssmak och peperoncinon ger hetta. Om ni inte hittar en sådan går det bra med hel chili. När vitlöksklyftan fått ordentligt med färg lyft ur den tillsammans med peperoncinon.

20130604-180915.jpg
Arkiv
Kategorier
  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson, Elin Wieslander och Mia Carron och Elvira Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB