Startsida / Inlägg

Enkelt och helt fantastiskt!

av Paolo Roberto

Blev freselle med tomater och basilika från trädgården till lunch idag! Freselle är ett hårt neapolitanskt bröd som man häller olja på så det mjuknar! Man kan säga att det är typ en bruschetta.
Snabbt, enkelt och sjukt gott!

20130722-115732.jpg
Arkiv
Kategorier
  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson, Elin Wieslander och Elvira Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB