Startsida / Inlägg

Jag lovar att ni kommer att slicka tallriken!

av Paolo Roberto

Ugnsgratinerade mina gran panzerotti och det blev galet gott!

Så här gör man:

Stek 500 gram köttfärs och häll i min bolognesesås.

Koka en bechamelsås med:
2 msk smör (ca 40 gram)
2,5 msk vetemjöl
5 dl mjölk

Varva sedan panzerotti, köttfärsås, parmigano och bechamelsås i en ugnsfast form och gratinera sedan i ugnen i 20 min på 200 grader.

20130725-212437.jpg
Arkiv
Kategorier
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB