Startsida / Inlägg

Potatis ska ätas levande!

av Paolo Roberto

Idag blir det potatis från egna grönsakslandet till lunch! Potatis ska ätas levande, det vill säga att så fort den skördats ska den ner i vattnet och kokas! Med en så färsk råvara så behöver du inte någon sås utan det räcker med en klick smör för att skapa en delikatess!

20130724-123450.jpg
Arkiv
Kategorier
  • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Emma Lindström och Emelie Perdomo
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB