Startsida / Inlägg

Djävulsolja

av Paolo Roberto

Ett super enkelt sätt att smaksätta din mat på är att göra en djävulsolja. Krossa peperoncino och blanda det med olivolja. Häll sedan i lite färsk rosmarin och låt det stå någon vecka (oljan blir hetare med tiden). Då får du en olja som med några droppar ger din mat sting!

20130817-101305.jpg
Arkiv
Kategorier
  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson, Elin Wieslander och Elvira Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB