Peter Jöbacks blogg

Inför premiären av ”The Phantom of the opera”

Startsida / Inlägg

Intervju med Svenska Dagbladet och nu en ledig helg i NYC!

av Peter Jöback

FREDAG vaknade jag fortfarande så trött – jag tror allt här har tagit mer på krafterna är jag märker när det händer. Mycket intryck både på repetitionerna och allt runt omkring. Lustigt nog tog nog fotograferingen mycket på krafterna igår. Kul var det och det hade tydligen ringts runt en del bland produktionen här igår om hur fantastiska bilderna blir – så det känns ju bra!

Upp ur sängen kom jag i alla fall till sist – för på förmiddagen hade jag en intervju med Svenska Dagbladet på ett riktigt trevligt ställe som heter Brooklyn Diner som ligger på 57th street – nära parken. Blev en riktigt trevlig intervju – jag tycker visserligen att intervjuer i allmänhet är trevliga att göra speciellt när man får en journalist som är intresserad och nyfiken samt som vågar prata lite om sig själv i reflektion till det jag berättar då blir det ett samtal vilket jag uppskattar mycket. Daniel som han hette och fotografen Linus drog sen till Central Park för fotografering. Så himla skönt med en fotograf som har en plan och som har en idé och har för kollat platser och som är noga – känns proffsigt – det gillar jag. Det blev en ganska lång intervju – vi hängde ett tag – kan bero på att det ibland när man jobbar så intensivt på ett annat språk att det är en sådan befrielse att få snacka sitt eget språk några timmar …… Det är ju säkert därför man vaknar trött här för man jobbar ju dubbelt i huvudet ibland. Översätter och söker dom rätta orden på engelskan – tar nog några veckor till innan jag börjar drömma på engelska. Vilket jag alltid börjar göra senare – snacka om – ¨movie in my mind ¨

Sen var det dags för repetition på teatern – blev ett ganska kort rep – vi körde igenom alla mina scener – någon tog vi två gånger sen kände vi alla att det räckte – vilket var skönt för idag ska jag sjunga ganska mycket med min MD David Caddick och det känns skönt att jag fick vara tyst några timmar sen på kvällen så att rösten känns fräsch inför det.

Somnade tidigt – vaknade tidigt.

Nu dags för en ny lördag i NYC!

Helgen blir rätt lugn förutom sången idag  – är ledig till fram på tisdag nu. Känns toppen – ska glida lite på Manhattan och träffa kompisar och bruncha.

Vi hörs

 

Information

Denna blogg är inte längre aktiv. För en lista på aktiva bloggar, gå till bloggar.aftonbladet.se.

Sök

Arkiv

Kategorier

 • Tjänstgörande redaktörer: Alex Rodriguez, Love Isakson Svensén och Elvira S Barasotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB