Startsida / Inlägg

Ny spektakulär blogg

av Olle Kvarnsmyr

Kära vän
Välkommen till din nya spektakulära favoritblogg. Här kommer det att bloggas som aldrig förr om de lite mer extravaganta, tjusiga och spännande filurerna. Celebriteter som vågar sticka ut, har butlers för sina kattungar, kramas med tjusiga supermodeller och lever ett allmänt dramatiskt liv. Men det behöver inte bara vara lyxiga superkändisar. De kan även vara en någon ny estradör som smyger runt hörnet eller en celebritet bland nattens fikare på dygnetruntöppna taxifiket vid Ringvägen.

Själv är jag ingen estradör, även om jag har gjort några tappra försök. Men jag fascineras enormt över människor som vågar gå sin egen väg. Divorna som lyser, är magnetiska och tar över alla samtal i ett rum.

Jagad av en indisk taxichaffis
Jagad av en indisk taxichaffis
Maktens män
Maktens män
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB