Startsida / Inlägg

De är vänner trots rumphånet

av Olle Kvarnsmyr
Vänner trots rumphånet
Vänner trots rumphånet

Nyligen postades det en instagrambild som härrörde från Ibiza. Bilden föreställde två leende kvinnor. De log sådär speciellt som bara svinrika, vackra och uppassade människor gör. Men kvinnorna på bilden: Paris Hilton och Kim Kardashian har inte synts tillsammans på bild sedan 2006.

Inte i en annan galax men i en annan tid var Kim Kardashian barndomskamrat och sedemera assistent åt Paris Hilton. Men Kim ville mer. Huvudet riktigt bubblade med fantasier om over the top-bröllop, miljarders med dollars och världsherravälde på den imaginära ”it-girl”- tronen. Kim stod ut med det minst sagt hårda livet som assistent för att lära sig branschen. Och hon gjorde det bra. Kanske för bra för hennes egen skull. När Kims stjärna började stiga surnade Paris till och bestämde sig för en gruvlig verbal hämnd. En verbal hämnd utan dess like. I en radiointervju beklagade sig Paris över Kims bakdel som hon ansåg såg ut som ”Keso inklämd i en stor soptunna”. Uttalandet skedde i nådens år 2008 och efter det har det varit krig mellan dessa två giganter. Men nu i helgen skedde det som få förståsigpåare aldrig någonsin kunde tro. Kim och Paris syntes tillsammans på bild. Glada av allt vi kan döma. Fysisk kontakt verkar ha skett och säkert en och annan förlåtelse.

Din favoritblogg ”Posörer och estradörer” tycker det hela var väldigt hoppingivande. Om Kim Kardashian kan gå vidare efter det i hennes värld ohyggliga hånet kan vem som helst göra det. Lär av Kardashian eller Paris. Be om ursäkt eller snacka ut (på ett vänligt sätt) om gamla oförätter och din sensommar blir mycket bättre.

 

 

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB