Startsida / Inlägg

2014 (i alla fall hösten 2014) är rumpans år

av Olle Kvarnsmyr

Enligt kinesiskt horoskop är 2014 den gröna trähästens år. Men enligt vi som jobbar med nöjesjournalistik är 2014 (i alla fall hösten 2014) den skakande rumpans år. Plötsligt ska det flashas och skakas rumpa som aldrig förr. Först ur var den voluptuösa Nikki Minaj som skakade bakdel som aldrig förr i videon Anaconda,

Nikki Minaj skakar rumpa som som aldrig förr
Nikki Minaj skakar rumpa som som aldrig förr

Precis när Nikkis rumpfestival hade lagt sig någon gång i början av oktober dök det upp rapporter om att ny rumpchock signerad J-Lo var på gång. Jennifer Lopez hade bestämt sig för att skaka bakdel tillsammans med Iggy Azalea. Och som det skakades. Booty hette trudelutten lämpligt nog.

 

 

Jennifer Lopez hakade på bakdelståget
Jennifer Lopez hakade på bakdelståget

Men under tiden som Nikki och J-Lo skakade så det stod härliga till ruvade MÄSTAREN på den ultimata rumpchocken. Din favoritblogg Posörer och estradörer skulle nästan vilja kalla det för THE MOTHER OF ALL RUMPCHOCKS! Den 12 november i nådens år 2014 postade det populärkulturella fenomenet Kim Kardashian bakdelsbilden med rubriken ”Break the Internet”. Ett tilltag som applåderades av äkta maken Kanye West och som på sina håll säkerligen fick internet att stanna upp.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB