proffstyckarna White House Edition

med Aftonbladets experter Manuel Ferrer och Roland Poirier Martinsson

Startsida / Inlägg

På resande fot

av Roland Poirier Martinsson

Jag sitter på Dulles Airport i Washington DC, på väg till London, där jag bl.a. ska hålla ett föredrag om den amerikanska välfärdsstaten. Därför dröjer mitt svar till Manuel. Men med tanke på att han så i grund och botten missförstått frågan om Mitt Romneys svar på Obamas agerande i samband med krisen i Libyen, ville jag inte helt enkelt tiga. En förklaring, som kommer att få Manuel att förstå, kommer, när jag väl är installerad på mitt hotell.

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB