Ramispics

by Rami Hanna

Startsida / Inlägg

FALL IS HERE

av Rami Hanna

Tänkte lägga visa hur jag kommer klä mig denna höst.

Vinrött + Mörkgrått

 Kombon jag kommer köra på väldigt mycket. Beroendet för vinrött växer sig större och större, ser ni en kille med för mycket vinröda plagg på sig så ute på stan är det bara att komma och säg hej, det är förmodligen jag.

Stickad tröja Weekday / Jeans Crocker / Skor (står högst upp på önskelistan) Vagabond / Mössa Weekday / Klocka Casio

Svart + Svart + Svart

Att ha för mycket svart har jag inte gillat men nu har jag börjat ha på mig helsvart väldigt ofta och jag gillar det. Tipset är att blanda olika material och tyger. Tack Karoline för att du visade upp jackan, dags för ett till jackköp!

Jacka Monki / Jeans Crocker / Skor O’Keeffe / Klocka Ben Sherman

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB