Ramispics

by Rami Hanna

Startsida / Inlägg

RIHANNA LAST NIGHT

av Rami Hanna

Igår blev jag inbjuden för gå på Rihannas exklusiva konsert på Berns i Stockholm. Tyvärr fick jag inte tag på något fotopass eftersom ingen fick fota konserten, förutom Rihannas egna fotografer, men några mobilbilder blev det.

Mötte två väldigt trevliga människor som blev mitt sällskap under kvällen. 20:00 öppnades dörrarna och vi hamnade längst fram. Klockan blev 21:00, ingen Rihanna, 22:00, ingen Rihanna, 23:00 ingen Rihanna. Irritationen hade nått sina gränser och det blev inte bättre av att alla knuffades. 23:45 klev Rihanna in på scen och konserten började. Hon sjöng några av sina största hits blandat med några låtar från nya skivan Unapologetic. Stämningen var på topp och Rihanna, som har inte har varit så bra på konserter tidigare, leverade underhållningen. Sångmässigt är hon bättre på skiva än live men att hon kan underhålla är det inga tvivel om.

Sammanfattningsvis säger jag såhär. Grym konsert men att jag står längst fram och blir ihopträngd kommer inte hända tills Beyoncé kommer.

Tack Universal Music för inbjudan!

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Kristina Jeppsson, Emma Lindström och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB