Ramispics

by Rami Hanna

Startsida / Inlägg

TO BE CONTINUED

av Rami Hanna

Nu har det blivit dags för mig att säga farväl till Sofis Mode för att ta mig an nya och större utmaningar. Jag är så sjukt tacksam för att Sofis Mode tog mig an som bloggare och jag har lärt mig så sjukt mycket. Denna blogg kommer snart att stängas ner på Sofis Mode men jag kommer att blogga vidare (ni kommer att få den nya bloggadressen snart.)

Det finns några speciella personer som jag skulle vilja tacka.

Sofi Fahrman –  Bästa Sofi, tack för allt du har sagt och lärt mig, kan inte tänka mig en bättre lärare än dig. Alla gånger vi har fotat har jag lärt mig något nytt från dig. Du ser till allas bästa och är en av dom mest ödmjuka människor jag har träffat. Vi har haft solen framme på alla våra plåtningar och jag hoppas att den alltid är framme!

Annica Lundbäck – Bästa chefen och som sagt, världens snabbaste på att svara på mail. Tack för alla tips och råd, dom tas med i framtiden!

Nina Johansson – Tack för bloggcoaching och att du har hjälp till att lyfta bloggen med alla dina idéer.

Alla Sofis Mode stylister – Tack för att jag har fått lära känna er Jennifer, Karoline och Bille, ni är grymma!

Sist men inte minst (skriver som om jag har vunnit en Oscar, haha) vill jag tacka er läsare, hoppas att ni följer med i framtida projekt!

Tack för mig!

Glöm inte att följa mig på instagram @_ramihanna

(Angående tävlingarna jag har haft på bloggen. Alla vinnare kommer att kontaktas via mail denna vecka)

 • Tjänstgörande redaktör: Elliot Morseth Edvinsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB