Startsida / Inlägg

WHAT’S GELATIN?

av Filippa Salomonsson

gummy-bears-web_1.jpg

Gelatin is a protein obtained by boiling skin, tendons, ligaments and/or bones from cows and pigs in water and is usually used as a thickener. So is this stuff in your food? The answer is probably yes if you eat certain candy (gummi bears), marshmallows, puddings, yogurts, cakes, etc. Check the label before you put this in your mouth… nasty.

  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB