Startsida / Inlägg

WHAT DOES ”COOKING” DO TO YOUR FOOD?

av Filippa Salomonsson

42291683970276143_z99wDTdv_c

What does ”cooking” do to your food?

30% to 50% of vitamins & minerals are destroyed

100% of enzymes are damaged

Valuable oxygen is lost

Free radicals are produced, which can lead to cancer

50% of proteins are destroyed

  • Tjänstgörande redaktörer:  Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Annika Panas
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB