Startsida / Inlägg

GÖR DIN EGEN HUMMUS.

av Filippa Salomonsson

Du behöver… 3 dl kikärter, .5 dl olivolja, .5 citron, salt och vatten.

Så här gör du… Lägg kikärtor i blöt i ca. 8 timmar. Häll ut vattnet, skölj, och blanda ner i en mixer med olivoljan. Späd ut med lite vatten till lämplig konsistens. Addera saft från 1/2 citron och salt.

Ät med grönsaker som dip, till en sommar sallad, eller med sesame kex.

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB