Startsida / Inlägg

RAW MÖHIPPA I SOLLENTUNA…

av Filippa Salomonsson

Idag var jag i Solletuna för en raw möhippa workshop! The lovely bride-to-be Frida ska nämligen gifta sig i Juni. Tror inte hon behöver så mycket raw food, hon var redan glowing…

Vi tog spirulina shots, sippa på gröna smoothies, prata raw food, och gjorde raw choklad bollar & linfrökex.

Linfrökex Recept: Blöttlägg 3 dl linfrön, 2,5 dl pumpafrön, 2,5 dl solrosfrön, 2,5 dl sesamfrön i en liter vatten, låt stå i 8-10 timmar. Sen bred ut i två plåtar och sätt in i din dehydator i 15 timmar. Receptet från Karins Gröna Värld.

Tack tjejer & Jennie!! Det var super roligt och kul att träffer er alla. xx

P.S. Maila mig om du planerar en möhippa och är intresserad av lite raw food spex. Filippa@rawclarity.com

  • Tjänstgörande redaktörer:  Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Annika Panas
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB