Startsida / Inlägg

RAW CLARITY CHIASEED PUDDING

av Filippa Salomonsson

Raw Claritys Chiafrön Pudding Recept:

Step one: Mandelmjölk

Blötlägg 2,5 dl mandlar (raw) i vatten under ca. 8 timmar. Sen dränera vattnet från mandlarna och blanda dom med 7,5 dl vatten och 1/2 tsk vaniljpulver i en mixer. Häll allt i en nut bag och tryck ut mandelmjölken i en skål.

Step two: Chiafrön Pudding

Ta 2,5 dl mandelmjölk från skålen och blanda med en klick agave nectar och 3/4 dl chiafrön. Låt stå i kylen över natten.

Servera med olika bär, mango, banan, etc.

Instragram: rawclarityfilippa  

  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB