Startsida / Inlägg

NEW YORK SALLAD.

av Filippa Salomonsson

När jag precis flytta till New York bodde jag i Nolita på Mulberry & Spring Street med min college roomie Meredith. I området fanns en grym resturang där vi alltid hämta upp deras chopped salad efter jobbet. Tror detta hände minst 3 gånger i veckan. Vi jobba trots allt ganska sent (jag i den galna PR världen och Meredith på Elle) och orka aldrig laga mat. Ehhh life as a 20 something year old…

Jag gjorde en kopia av den idag, utan deras otroliga dressing, men den blev god endå. Testa själv?

Dagens Sallad: eko gurka, gul paprika, russin, valnötter, sallad, grönt äpple, rödlök, och raw ost. Toppa med olive oil och äpplevinäger.

  • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström, Mikael Hedmark och Rebecka Rakell
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB